^Naar boven
facebook-icon        Google-Photos-icon-logo2        youtube

Foto's

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

AED

Beste vrijwilligers,
 
Er is inmiddels alweer het een en ander veranderd en leek het mij verstandig jullie hier op hoofdlijnen over te informeren. Tijdens de bijscholingsavond kunnen jullie natuurlijk hierover ook vragen stellen.
 
Veel van de vragen die er door jullie gesteld zijn worden beantwoord op de site www.hartslagnu.nl  . Als vrijwilliger kun je je registreren op deze website. Een aantal van onze vrijwilligers is in het verleden al op een ander wijze al geregistreerd op de site en aantal nog niet.
 
Je kunt zelf zien of je op de site geregistreerd staat . Indien je nog niet geregistreerd staat en je wilt je alsnog registreren dan kan dat door de aanwijzingen op de site te volgen.
Het is de bedoeling dat de vrijwilligers zichzelf aanmelden, ook als ze opnieuw een herhaling hebben gevolgd. De registratie is daarmee de verantwoordelijkheid van de vrijwilliger zelf. Als de training is verlopen wordt je niet opgeroepen.
 
Iedereen die zich als vrijwilliger goed en geldig geregistreerd heeft en zijn/haar mobiele nummer heeft doorgeven krijgen een sms-oproep indien er binnen een straal van 2 km van waar hij/zij zich bevindt een incident plaatsvindt.
Iemand die als vrijwilliger geregistreerd staat, maar niet uit Oudega/Kolderwolde komt, en toevallig wel in de buurt is krijgt dus ook een sms-oproep.
Dit betekent natuurlijk ook dat je zelf een sms-oproep krijgt op het moment dat je in de buurt bent van een incident dat niet in de buurt van Oudega/Kolderwolde plaatsvindt.
Ben je aan het werk in een ander gebied en niet binnen de straal van het incident aanwezig, dan krijg je geen oproep.
 
Ik raad jullie aan de website www.hartslagnu.nl  te bezoeken en de informatie die op deze site staat goed te lezen. Het is aan jullie om te beslissen of je je als vrijwilliger op de site aanmeldt. Heb je nog vragen dan kun je die natuurlijk altijd nog kwijt tijdens de herhalingstraining of de contactpersoon van het Antonius Ziekenhuis hiervoor.
 
Met vriendelijke groet,
 
Gerlof vd Werf  
Hoofd Cardiologie  
0515-488544  
   
Ageeth Koffeman
Corine de Ruijter
Unitleider Kliniek Cardiologie  Secretaresse Cardiologie/AED
0515- 488854 0515-487890

AED nieuws

Copyright © 2014. Oudega-Kolderwolde.nl Rights Reserved.