^Naar boven
facebook-icon        Google-Photos-icon-logo2        youtube

Foto's

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

Koopwoningen Oudega DFM

610 1080x720
 
• Vraagprijs vanaf € 204.500 V.o.n.
• Bouwjaar2017
• Woonoppervlakte120 m²
• Aantal kamers5
• Perceeloppervlakte323 m²

Omschrijving
Nieuw in de verkoop. Start verkoop van 4 aantrekkelijke royale 2/1 kapwoningen op prachtige woonlocatie te Oudega gemeente De Fryske Marren.
Prijzen vanaf € 204.500,- VON (Vrij op naam). Ruime kavels vanaf 323 m2 - 344 m2.
In het prachtige zuidwestelijk gelegen merengebied van Friesland ligt Oudega, een plaats met ongeveer 300 inwoners en onderdeel van de gemeente De Fryske Marren. Tot 1 januari 2014 behoorde Oudega tot de gemeente Gaasterland-Sloten. Niet ver van het dorp ligt het meer De Fluessen, een belangrijk verbindingswater voor al de recreatievaart die vanaf het IJsselmeer en Stavoren richting het Heegermeer en Sneek wil varen. Het Friese merengebied, een prachtige omgeving waar het fijn wonen is. Houdt u van rust en ruimte maar wilt u het gemak van voorzieningen binnen handbereik? Dan is Oudega een heerlijke plek om te wonen en te leven.Het huidige Oudega heeft met haar ongeveer 300 inwoners nog belangrijke voorzieningen in het eigen dorp: naast de school is het dorpshuis een belangrijk ontmoetingspunt. In de omgeving zijn een groot aantal recreatieve voorzieningen aanwezig, zo zijn de prachtige Gaasterlandse bossen per fiets vanuit Oudega prima bereikbaar. Voor een uitgebreider voorzieningenniveau kunt u natuurlijk prima in het nabijgelegen Balk terecht op slechts 10 autominuten verderop.
In het nieuwe uitbreidingsplan aan It Stalt in Oudega DFM realiseert VerdeBouw 4 royale halfvrijstaande woningen. De woningen op kavels 1 en 2 liggen met de voorzijde aan de woonstraat en de achtertuin op het zuidwesten, de woningen op kavels 3 en 4 grenzen met de achtertuin aan de kavels 1 en 2. De woningen op kavels 3 en 4 hebben uitzicht op de voor de woningen gelegen weilanden. Deze halfvrijstaande woningen hebben een duurzaam karakter en zijn gesitueerd op ruim bemeten kavels. Graag geven wij invulling aan al uw wensen.VerdeBouw levert u een zeer complete en onder architectuur ontworpen royale woning. De woningen worden traditioneel gebouwd inclusief sanitair en tegelwerk, spuitwerk op de plafonds en de wanden behangklaar afgewerkt. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd (hebben o.a. een dakisolatie met een Rc waarde van 6.0) en voldoen aan hoge eisen van duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig, luchtdicht gebouwd en voorzien van o.a. kunststofkozijnen en een traditionele cv-ketel. De woningen worden aan de buitenzijde voorzien van een rode gevelsteen met zwarte dakpannen. De entreepartijen van de woningen worden geaccentueerd door het aanbrengen van een gevelbekleding in een lichte accentkleur. De optionele garage en bijkeuken worden voorzien van dezelfde rode gevelsteen.
Op deze prachtige locatie aan It Stalt bieden wij u de ruimte om fijn te wonen!
Informeer naar de uitgebreide brochure met tekeningen, prijzen en beschikbaarheid.
Duurzame energiezuinige en onderhoudsarme woningen.
-Hoge isolatiewaarde
-Zonnepanelen
-Kunststof kozijnen, ramen en goten
-Volledige afwerking met hang en sluitwerk
-Wanden behangklaar en spuitwerk op de plafonds
-Inclusief sanitair en tegels
-3 ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor een extra kamer op zolder.
-Individuele wensen bespreekbaar
-Vrij op naam inclusief notariskosten
 
611 1440
 
Kijk op https://www.funda.nl/koop/oudega-gaast-sleat voor uitgebreide informatie
Copyright © 2014. Oudega-Kolderwolde.nl Rights Reserved.