^Naar boven
facebook-icon        Google-Photos-icon-logo2        youtube

Foto's

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

Halloween kinderbingo en kinderdisco, een geslaagde avond!

foto3 bingofoto2 bingobingo4bingo kaart

Halloweenbingo / disco.

Vrijdag 31 oktober was de Skeakel met spinnenwebben, vleermuizen, pompoenlichtjes, spinnen, een levensgroot spook en nog veel meer omgetoverd tot een heus spookhuis. Vele grote en kleine gasten kwamen geheel in stijl verkleed naar ’t feest. Er waren heksen, geesten, een mummie, mr. Frankenstein, een skelet en vele andere griezelige figuren. Voor sommige kinderen was het eerst best een beetje spannend, dus alles en iedereen werd dan ook even goed bekeken. Anderen waagden alvast een voorzichtig dansje.

Na een tijdje mochten de kids aan tafel gaan zitten met een echte halloweenbingokaart. Er werd een spannend bingoverhaal voorgelezen over de lieve heks Hortensia en de gemene heks Tarantula. Je moest wel goed opletten want in het verhaal zaten de cijfers voor de bingo verstopt! Natuurlijk konden er ook een aantal prijsjes worden gewonnen. Allereerst hadden Jesper vd Molen en Jeroen en Edwin de Vries een goede bingo. En daarna wonnen Janiek de Boer en Tjardo Bergsma allebei een prijsje voor bingo op de hele kaart.

Vervolgens kon een ieder zich weer lekker uitleven op de dansvloer onder leiding van de top-DJ’s van deze avond: Tamara K., Janne K. en Miranda v. D. De dames hadden nog een aantal spelletjes in petto, zoals het altijd hilarische stoelendans, het “standbeeldspel” en het “plof-op-de-kont-spel” (wat hier en daar wel een blauwe kont heeft opgeleverd geloof ik). Hierbij werden ook nog een aantal prijsjes uitgedeeld.

Zo langzamerhand kwam het einde van de avond in zicht. De vermoeidheid begon toe te slaan, de voetjes werden moe en de oogjes werden kleiner. De hoogste tijd dus om naar huis te gaan.

Het was een erg geslaagde, vet leuke en mega gezellige avond. Allemaal bedankt!!!               

                                                                                       

Copyright © 2014. Oudega-Kolderwolde.nl Rights Reserved.