^Naar boven
facebook-icon        Google-Photos-icon-logo2        youtube

Foto's

Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

IJsclub Foarút

IJsclub Foarut In Oudega/Kolderwolde opereert IJsclub Foarut. Het bestuur bestaat uit een zestal vrijwilligers die ieder jaar ervoor zorgen dat de ijsbaan (ijs en weder dienende) gereed is voor gebruik. In het 1e weekend van november wordt de ijsbaan onder water gezet, en het 1e weekend van maart wordt hij weer opgeruimd. De ijsbaan is al jaren gerealiseerd op een perceel weiland van Jelte de Kroon, precies op de scheiding tussen Oudega en Kolderwolde. U kunt deze bereiken via de doorgaande weg.
 
Aan iedere (nieuwe) bewoner wordt gevraagd of hij/zij ook lid wil worden van onze ijsclub. Hiervoor kunt u het hele winterseizoen gratis van de ijsbaan gebruik maken en ’s avonds is deze sfeervol verlicht. Ook worden er tijdens het winterseizoen door het bestuur enkele activiteiten op de baan georganiseerd, waar u gratis of tegen een kleine vergoeding (i.v.m. prijzen) aan mee kunt doen. In onze koek en sopie tent zijn dan warme worsten en chocolademelk verkrijgbaar.
 
Eenmaal per jaar wordt de algemene ledenvergadering gehouden, waar bewoners hun vragen/opmerkingen kwijt kunnen. Deze vindt meestal begin december plaats.
 
Van het contributiegeld wordt de baan onderhouden; verlichting, geluid, vergoeding weiland, schuivers etc. En als er een winter, waar we natuurlijk niet op hopen, niet geschaatst kan worden dan organiseert de ijsclub voor de schoolkinderen een middagje naar Thialff.
 
Wordt u al enthousiast? Voor € 5,00 per jaar steunt u onze IJsclub. Het ophalen van de contributie gebeurt in november. Zijn we niet bij u langs geweest?? U kunt zich ook zelf aanmelden bij een van de bestuursleden:
 
Voorzitter:            Bauke Korenstra (603958)
Penningmeester:   Wiebe Landman (603453)
Secretaris:            Anita Haga-Buis (603938)
IJsmeester:           Jelte de Kroon (603135)
Technische staf:     Jentsje de Jong (603085)
                            Hendrie de Vries (602362)
 
Hopelijk tot ziens op onze ijsbaan!!!

Sportnieuws

Copyright © 2014. Oudega-Kolderwolde.nl Rights Reserved.